fredag 27 juli 2012

Fredag 27/7-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till ett tiden men vankande igen ett antal gånger fram till tio tiden. Runt halv elva så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Så var det att vänta på att klockan skulle slå tolv så jag kunde få in tvätten. När den slog så stack jag ner och fick in den. Så till kvart i ett så stack jag ner och hängde upp den samma. Sedan drog jag till stan för att köpa nya byxor men det fanns inte var i två butiker men nä. Så jag åkte hem igen och tog mig in på ICA för att handla lite. Sedan hem igen och till kvart i fyra så fick jag upp tvätten igen och så satte jag igång med middagen. Hade karréer med pommes idag och kebabsås såg mina serier och så lite på en film. Men såg inte klart den för den var lång men såg en timme på den ser mer imonn. Så fick jag det jag hade beställt idag med men det var fel inte mycket att göra åt men jag får köra den gamla. Så mer? Jo andra paketet har inte kommit hade varit bättre om jag tagit mig in och köpt den i butik. Köpte i tisdags och den har inte kommit ännu det är tre dagar leverans tid, suck. Så mer? Jo jag tror jag skall skicka in en till novell till tävlingen om jag får den skriven tänkte igår när jag la mig på en ny. Vi får se hur det går då, jo så satte jag mig och läste lite ur King idag efter lunchen. Så nu var det nog för idag.

TRÄNING: Ja det är gott väder är det det imonn så skall jag ta en runda på cykeln. Så är jag varm för stretchen sedan, vi får se hur vädret är imonn.

ROMAN: Ja då kör jag igen imonn då om allt går som jag vill. Är ju snart klar med alla och skall gå igång med annat nu. Men jag har två kvar så klar är jag inte ännu, men snart.

Ja inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: