måndag 2 juli 2012

Måndag 2/7-2012 20:03

DAG: Jaha trodde igår att jag skulle sov lite kasst men sov ändå rätt bra inatt. Slog igen ögonen till tolv tiden och sov sedan fram till nått men då såg jag inte på klockan och somnade om igen. Men sedan till tio tiden så såg jag och efter detta så somnade jag inte om igen. Kom ur sängen till halv elva tiden, fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den fram till ett då jag tog paus för lunch och sedan gick jag igång igen till två tiden. Till tre så la jag ner för dagen, sedan efter detta så gjorde jag inte mer idag innan jag stack till träningen till fyra. Tränade sedan hem och så stretch och så middag, fick inte ner allt idag igen men jag var sen idag så jag hade inte så mycket tid på mig idag. Så mer? Jo jag såg idag på Discovery när jag åt idag family guy hade jag sett så jag slog över till detta. Såg megaworld Korea ja syd Korea alltså. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja körde på idag och det gick bra nu skall jag till nästa måndag börja springa igen får se hur det går då. Vi hoppas att benet håller nu har vilat i över en månad nu.

ROMAN: Ja idag så gick jag igång med person nummer fyra. Hon är med rätt mycket men är ändå en sido karaktär. Men hon åker dit på slutet ändå, mer berättar jag inte.

Så jag idag var det inte mycket som hände som det brukar vara på träningsdagar. Men jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: