fredag 20 juli 2012

Fredag 20/7-2012 20:09

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till ett tiden som jag skulle men sov sedan kasst. Redan till fyra så vaknade jag igen och var uppe på toan. Efter detta så sov jag illa fram till tio tiden efter det så somnade jag inte igen. Kom ur sängen till elva eller lite innan fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag slog igång datorerna för skann. Sedan till två tiden så stack jag till apoteket och hämtade tabletter och så till ICA för att handla lite det gick på över 200 så nu är pengarna slut med. Nä jag har lite till som förhoppningsvis räcker till jag får lön igen. Sist var jag inne på posten och hämtade min bok. Så sedan hem igen och ringde till morsan hon har opererat ögat men det var rätt bra. Så efter detta så gick jag igång med middagen, hade idag kotletter med klyft och pepparsås. Såg på mina serier idag när jag åt och det var så pass många att jag fick se resten när jag åt lunch. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto i onsdags heller glömde säga det igår. Men till lördag då smäller det till det känner jag på mig eller hur? Mer då? Jo jag fixade lite med träningen idag med men mer om detta nere på träning. Nä det var nog allt för idag så vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Jo det var ju det med nya skor jag vaknade ett antal gånger under natten och jag hade ont i fötterna kände jag ett par gånger. Måste ha varit de nya skorna som gjorde detta men nu gör det inte ont alls. Så höjde jag upp i träningen idag skrev ner det denna vecka och skall höja till nästa vecka. Så kommer det bli lite trögt ett tag sedan skall jag också rotera övningar med till nästa månad. Men jag skrev nya tyngder idag på nya papper så det är klart tills nästa vecka.

ROMAN: Jaha idag kom jag in på nummer 14 nu är det tre personer kvar sedan. Men det är mer än detta kvar sedan också, men det går framåt. Jo jag satte mig till sju tiden och läste ett par kapitel ut King med.

Jaha inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: