torsdag 12 juli 2012

Torsdag 12/7-2012 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle till tolv tiden men sov sedan så där med rätt många vak under natten. Kom ur sängen till elva tiden men vaknade till tio innan. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den en timme sedan lunch och så en timme till fram till tre. Efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen. Sedan hem och stretchade och så middag på det. Idag smakade det inte alls bra maten men skall byta till nästa vecka skall köpa nytt imonn. Så vann heller inget på lotto igår men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Jo jag la in en ny serie idag som jag skall följa ett tag så länge den nu går. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer då.

TRÄNING: Ja idag så sprang jag men jag tog bara en minut i taget idag så höjer jag sedan. Men jag fick skoskav idag igen på andra foten. Måste ha nya strumpor men då måste jag få ihop 320 spänn med de kostar 80 styck och måste ha 4 stycken. Så jag har inte det just nu men kanske till slutet av månaden, hoppas jag. Får köra plåster fram tills dess.

ROMAN: Ja idag så kom jag in på nummer tio har ett par kvar sedan med men det går framåt iallafall. Skall till lördag köra igång med tian imonn är det tvätt som gäller.

Nä nu är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: