söndag 15 juli 2012

Söndag 15/7-2012 20:10

DAG: Jaha natt igen då ja, sov så där under natten och vaknade till tio tiden men låg ända till elva innan jag gick upp. Fick problem med datorn igen när jag skulle starta den idag men så gick den igång. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med dammsugningen. När detta var klart så var det hemsidan som gällde idag hade inte MixMegapol uppdaterat men de andra hade. Så på spotify sidan var det 186 187 och startsidan var det 220 221 la upp på twitter och facebook med idag. Så efter detta så spelade jag lite sedan så fick jag starta om datorn igen och fick fel igen på den men till halv fyra så var den igång igen. Då ringde jag till kinan och köpte mat, sedan tog det lite tid innan jag kom iväg men tillslut så drog jag. Fick min mat och stack hem igen. Jo innan detta så hade jag kopplat ut det jag gjorde på modemet jag la ju till en koppling på den för boxen som inte behövdes. Denna tog jag bort idag innan jag stack så det var klart för film sedan. Så när jag kom hem så startade jag filmen och fick upp maten. Så till fem tiden så tog jag mina tabletter som inte är så många nu när jag inte har köpt vitaminer. Och satte mig igen för att se klart filmen, jag var klar till sex tiden då jag fick i mig lunchen med men ingen macka. Jag tog ett paket extra ris idag och fick ner allt med så det var gott idag. Tog biff i champinjoner stark det var väldig gott. Så sedan la jag mig på sängen och väntade på att klockan skulle slå åtta. Jo det lutar nog åt att ominstallera ändå tror jag något är fel men vet inte vad. Jag gjorde en skann idag men allt var okey ja det var en skann av hårddiskar och annat från HP men allt var okey. Så det är nog något fel med någon programvara såg nått om att avinstallera virus skydd men man hinner inte se vad det står innan det försvinner. Vi får se hur det går med detta men idag så fungerade det iallafall.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och skall imonn köra två minuter språng fick inte upp pulsen i torsdags. Kom upp till 140 men inte högre måste upp till 150 om jag skall bränna tror jag.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen då ja, vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå.

Ja ni får se om jag vann nått på lotto ni ser det på twitter annars imonn om det inte gav nått på bloggen. Vill ha 2000 så jag kan köpa ny säng har lite ont i ryggen av denna. Så får jag ställa upp denna på vinden för jag har inte råd att köra bort den om jag inte vinner mer. Nä nu är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: