lördag 7 juli 2012

Lördag 7/7-2012 20:12

DAG: Jaha nu är jag här installerade just ett plugin men det gillade inte writer, så jag fick stänga av det. Så nu till dagen kom upp till elva tiden efter rätt kass natt. Många vak speciellt på morgonen, första var till fem sedan har jag vaknat och somnat fram till elva då. Fick i mig frukosten och drog igång med romanen, körde den idag fram till 13:30 då jag stekte träningsmaten. Efter detta så stack jag till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och drog igång med storstretchen till lite efter tre idag. Sedan så körde jag igång med middagen, hade idag köttbullar med pommes och rätt bra med ketchup. Såg min film och så sedan på en serie men det var repris tror de har lagt in fel rulle bara. För det var inte fortsättning utan från första början detta. Så satt länge idag framför teven och ugglade idag men till sju så satte jag mig att läsa lite ur King. Han har just förlorat andra ur ka-tet och är nu i New york igen. Men året är 1999 när King blev på körd av en bil. Så mer? Nä inget mer idag jo jag vann inte nått på lotto men det är ju som det brukar vara så inget nytt under solen.

TRÄNING: Ja körde en storstretch idag igen och idag var det inte så segt som det brukar vara för jag var ute innan och gick. Så jag var rätt varm när jag kom in och gick igång.

ROMAN: Ja är inne på nummer sju vet inte om jag redan har sagt detta eller inte. Men det är att lägga till på denna med så lite längre kommer det att bli. Jag startade på 170 sidor men är nu över 200 och lite till kommer det att bli. Men det gick bra idag.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: