fredag 13 juli 2012

Fredag 13/7-2012 20:07

DAG: Jaha idag är det fredag den trettonde har ni haft otur idag? Inte jag. Ja till natten då, somnade som jag skulle igår runt ett tiden sov så där under natten fram till tio tiden. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag och väntade på att klockan skulle slå tolv då det var dags för tvätten. När den gjorde detta så stack jag ner och fick in den i maskinen sedan upp igen. Så efter detta så gjorde jag inte mycket fram till kvart i ett så jag stack ner och hängde upp den. Jo jag fick igång musikdatorn och laddade in de nya uppdateringarna sedan efter det till ett eller lite innan så satte jag igång skannern på båda datorerna. Så efter att jag hade hängt upp tvätten så stack jag till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och på vägen upp så kollade jag till tvätten. Fick hänga upp en t-tröja som hade ramlat ner annars så var allt okey. Så efter detta så spanade jag lite på teven och lite på kommande filmer och serier. Sedan till halv fyra så drog jag igång ungen och stack sedan till kvart i ner och fick upp tvätten. Sedan gick jag igång med middagen hade idag två kotletter och med pommes. Skulle idag se min serie men den tog slut förra gången så jag fick inte se nått av den idag. Men en ny serie hade jag men fan vet om jag vill se den får se hur jag gör. Så efter detta så fick jag i mig en lunch med och såg som vanligt wheeler dealers när jag åt. På detta så satte jag mig med det mörka tornet och fick i mig ett par kapitel. Jo på tal om böcker så köpte jag idag en bok av John Ajvide Lindqvist vad hette den då? Jo fick kolla det var Människohamn som jag köpte idag på ja kommer inte ihåg var men det var utan frakt på så den gick på 59. Kan säga att författare inte tjänar nästan nått på pocket man får 1-2 kronor per bok. Jag köper alltid pocket för jag har lite snålt med pengar. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då kanske vi ses?

TRÄNING: Ja jag skall se till denna månaden om jag kan få ut 320 spänn så jag kan köpa strumpor. Vi hoppas jag kan få loss nog med stålar men då blir det inga vitaminer istället.

ROMAN: Ja kör imonn igen om allt går som det skall och det hoppas vi.

MUSIK: Ja detta skulle stått igår jag spelade trummor igår och innan så kunde jag bara köra i en minut igår i två så det går framåt hoppas att det släpper helt en dag.

Jaha dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: