tisdag 17 juli 2012

Tisdag 17/7-2012 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade igår runt två tiden och sov sedan fram till fem tiden då jag var uppe på toan. Somnade igen men rätt många vak fram till tio tiden då jag vaknade för sista gången. Låg till elva tiden och fick då i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Men innan detta när jag gick upp så tänkte jag att jag skulle se vad som var fel med datorn. Och den fick en blå skärm men denna gången så såg fel medeladet och skrev ner det. Så när jag sökte på det så visade det sig att det var grafikkortet som jag uppdaterade för ett tag sedan. Jag gjorde detta via deras hemsidan och inte via Windows update. Så jag la in en gammal drivrutin och jag hoppas att detta löser mina problem. Jag trodde att från hemsidan så var det okey men så var inte fallet troligen en drivrutin som inte Windows 7 gillade. Så jag hoppas att problemet är borta nu vi får se. Så sedan gick jag igång med romanen, körde den idag fram till 13:30 då jag ringde ett samtal. Jag kände på min nya sko igår och såg då att den hade ett hål i hälen. Det var det som gjorde att jag fick skavsår och ringde då till Stadium. De sa att jag skulle komma in och så skulle de se på den. Jag fick tag i en kille och han sa att detta berodde på att jag har knutit skorna fel. Men jag skulle kunna få nya ändå så jag valde ett par löparskor och tänkte jag tar strumpor med men det gick på 400. Men jag tog dem ändå så nu ligger jag 400 back men har nya skor och strumpor. Skall testa den till torsdag får vi se hur det går med dem. En bra dag idag fick förhoppningsvis lagat datorn och fixade nya skor och strumpor. Så när jag kom hem så fick jag i mig en mjukis och så gick jag igång med middagen. Hade idag fiskpinnar med potatis och rätt bra hög med majonnäs. Såg mina serier idag när jag åt med det var så pass många att jag satt över till lunchen med. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer.

TRÄNING: Japp tills torsdag så skall vi se om det går bra att springa vi hoppas på det. Skall till fredag ut och köpa häl plåster med innan detta så får jag köra mina gamla och hoppas att det håller.

ROMAN: Jaha tian idag och blev inte klar idag men imonn hoppas jag med den. Så är det inte så många kvar sedan, men jag har mer att göra på den men ett steg framåt ändå.

Jaha dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: