lördag 28 juli 2012

Lördag 28/7-2012 20:13

DAG: Jaha natt igen då ja, och en kass sådan igen. Somnade till tolv tiden men vaknade igen till sex sju åtta och så vidare fram till nio. Då plockade jag ut propparna och låg ett tag till fram till elva tiden. Så kan säga att jag inte såg att paketet som jag beställde hade kommit igår redan. Men det kom på mail och jag kollar bara mailen en gång per dag. Så jag gick igång med romanen körde den idag fram till 13:00 orkade inte med längre idag tog en timme nått sånt innan jag gav upp. Så efter detta så stack jag till posten och hämtade mitt paket sedan till ICA. Köpte lite och sedan hem, gick igång med träningsmaten som idag var köttfärssås. Det blir det till nästa vecka, jag skall köpa mat denna månaden men måste tömma frysen innan jag köper. Jag måste frosta av den innan så det kommer bli sent jag köper mat denna månaden. Sedan så körde jag storstretchen idag var det lätt att köra. Så såg en serie och resten av filmen sedan så var det över för idag. Nä jag satte mig och läsa King idag efter detta ett par kapitel är inte så långt kvar nu. Cirka hundra sidor eller nått. Så mer? Jo det är lotto idag med kanske lite stålar kommer idag, ni får veta på twitter om det blir idag annars till twitter imonn om det inte gav så mycket. Eller så till bloggen till måndag om det inte gav nått. Så mer? Jo jag tror jag går igång med den andra novellen imonn iallafall skall jag läsa på för den imonn och skaffa info. Så mer? Jo jag tror inte att MixMegapol kommer lägga till mest spelade något mer mailade den för ett tag sedan men de hade ingen aning om vad jag pratade om. Skall lägga till det på hemsidan imonn med.

TRÄNING: Ja idag hade jag då tänkt att cykla men inte i detta vädret så jag tog min vanliga storstretch och det gick lätt idag för jag var rätt varm. Var mycket vigare än annars idag tack vare att jag var varm.

ROMAN: Ja körde en timme idag var rätt trött efter många kassa nätter men det gick bra idag iallafall. Så är det ledigt imonn men då skall jag köra novellen den nya tänkte jag. Återkommer imonn med mer om detta.

Ja inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: