måndag 16 juli 2012

Måndag 16/7-2012 20:11

DAG: Jaha sen idag men datorn krånglar måste nog ominstallera tillslut ändå. Ja till natt då jag somnade inte som jag ville igår låg ända till efter tolv innan jag somnade. Så till tio tiden så vaknade jag igen, ja ett par gånger innan detta med men till tio så var det slut på sömn. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan så gick jag igång med romanen körde idag fram till ett sedan efter lunchen så fram till tre igen. Så efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen. Tärnade sedan hem och stretch och så middag på det idag var det gott. Såg lite på family guy när jag åt. Så jo inget på lotto igår heller men det är som vanligt det så inget nytt där. Mer då? Jo jag skall ta och ringa till HP imonn men det kommer bli ominstallation tror jag tillslut. Men skall ha den ett tag till så kanske det löser sig men tror inte på detta. Skall imonn lägga tillbaks med gageterna för det var efter detta som den blev fel på. Så stänger jag av dem för hand sedan får se om det gör skillnad eller inte. Ja vi får se vad som händer med detta nu är den okey iallafall. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer strunt.

TRÄNING: Ja idag så sprang jag och det gick bra men jag fick ont i hälen ändå. Men jag sprang två minuter och det var inget jobbigt alls idag. Men det är ju då med hälarna som inte är bra. Hade idag plåster och det var bra men hoppas jag kan köpa strumpor så slipper jag detta sedan. Hoppas jag.

ROMAN: Idag gick jag på nummer elva en riktigt ful gubbe detta har inte gått på honom innan. Men idag så kommer nog bli klar med honom tills imonn hoppas jag. Om jag sover så.

Nä nu är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: