tisdag 24 juli 2012

Tisdag 24/7-2012 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja, och igen en kass sådan. Somnade när jag skulle men vaknade igen till fyra tiden. Somnade om men många vak under natten fram till elva tiden. Då kom jag upp och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 så efter detta så stack jag ut för att handla lite. Jo när jag kom upp idag så beställde jag en grej som kanske får mig att sova lite bättre. Gick på lite över 80 sedan beställde jag en grej till för 240 på en annan site. Sedan gick jag igång med dagen. Så efter jag hade varit på ICA så gick jag igång med middagen. Dock så försökte jag ställa in boxen för inspelning men det gick inte idag. Ja det fungerade inte när jag testade men senare så gick det och jag skall spela in två filmer idag och imonn. Så sedan gick jag igång med middagen, hade idag kotletter med klyft. Såg mina serier idag när jag åt och sedan när jag skulle äta lunch så såg jag wheeler dealers som vanligt. Gick från middag till lunch direkt på idag eftersom jag hade mycket att se på boxen idag. Så mer? Små kass natt igen och jag känner av det när jag skall skriva med. Men jag hoppas att jag kan ställa detta till rätta med det jag köpte idag. Återkommer om detta när jag får det på posten och kan testa det, så kommer rapport om detta.

TRÄNING: Japp idag har jag inte tränat alls jo jag körde handstärkaren idag som vanligt men det går inte framåt jag står och stampar på samma ställe med detta. Men köpte idag så jag hoppas att jag kan köra igång och komma framåt med detta med idag.

ROMAN: Ja körde idag men det var segt idag och jag fick inte mycket gjort idag. Men det är sömnen som inte blir bra skall ligga imonn om jag vaknar tidigt får vi se om det gör skillnad eller inte.

Ja inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: