måndag 30 juli 2012

Måndag 30/7-2012 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, och en rätt kass sådan igen. Dock så vaknade jag inte så många gånger under natten. Till elva så kom jag upp och fick i mig frukosten sedan gick jag loss på romanen. Körde den först till ett sedan efter lunchen till tre då jag la ner för dagen. Så sedan var det att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde det så stack jag till träningen. Tränade sedan hem och stretch och så middag på det, idag smakade det bra men fick inte ner all pasta idag ändå. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto heller men det är ju som det brukar vara. Så mer? Jo jag fick ett problem med datorn igen och det är fortfarande grafikkortet eller virusskyddet. Kommer detta igen så skall jag ladda in original drivrutinen och sedan uppdatera via windows update. Så blir det inte fel om det sedan är fel så måste det vara virusskyddet. Då får jag ringa till dem i så fall men vi hoppas att det löser sig ändå. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja körde idag och idag var jag inte så sen som innan, men det blir lite snålt om tid för att äta nu. Kanske skall ta och blogga lite senare, vi får se med det. Så skall jag ta och springa tre minuter istället för två men det höjer jag till nästa vecka. Då blir det tre en gång tre och en gång sedan två språng.

ROMAN: Ja idag på första timmen så blev jag klar med sista personen så andra timmen så satte jag igång att få ner det till papper. Blev inte riktigt klar med första idag men tar det till onsdag. Imonn är det klippning som gäller så den dagen går bort.

Jaha inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: