onsdag 11 juli 2012

Onsdag 11/7-2012 20:09

DAG: Ja som vanligt så blir det natt igen, somnade när jag skulle igår runt ett tiden. Men sov sedan så där under natten, hade många vak och tillslut till tio tiden så kunde jag inte somna om igen. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så efter detta så drog jag igång med romanen, körde den idag fram till klockan 13:30. Efter detta så la jag mig på sängen fram till 14:30 ja jag gjorde lite där emellan med men kommer inte ihåg vad. Men då så fick jag i mig  en mjukis och så ringde telefonen. En försäljare och jag ville inte ha men han tjôta på det tog nästan tio minuter så fick jag honom att lägga ner. Så sedan spelade jag lite spel idag på facebook men har inte fått hjälp ännu för att komma förbi ett ställe så jag spelade annat idag. Så till tre eller om det var halv fyra så gick jag igång med middagen. Körde idag karréer med ris och gräddsås hade inget att se idag så jag slog på i robot från boxen. Så såg den och sedan till lunchen så såg jag på Discovery om tid. Så mer? Jo det är lotto idag så jag räknar med era tummar idag så får ni veta på twitter vad det gav. Eller så imonn om det inte gav nått. Så mer? Jo jag fick tillbaka pengar idag från gymmet de hade dragit fel belopp så jag fick tillbaka 249 spänn. Skall köpa kina på söndag och se en film tänkte jag. Så har jag till en film till till nästa söndag. Hyr den på boxen blir nog chronicols eller vad den nu hette, till nästa söndag blir det sherlock holmes tror jag, tvåan har kommit ut nu på Sf-Anytime. Så nu var det nog för idag, hej.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Skall sätta på plåster och så går det förhoppningsvis bra imonn att springa. Ni får veta mer imonn.

ROMAN: Ja idag kom jag in på min nionde person som är med rätt lite men går att bygga ut lite till. Så imonn så blir det den jag gör på mina två timmar.

Nu är det slut för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: