lördag 21 juli 2012

Lördag 21/7-2012 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men vaknade igen till tre tiden. Efter detta har det varit kass sömn hela natten. Så till elva när jag tänkte gå upp så skulle jag ha legat fram till tolv men gjorde inte detta. Kom upp och fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde idag fram till 13:30 då jag fick i mig en mjukis och stack sedan till ICA för att handla lite. Så kom hem och gick igång med storstretchen idag till 15:30. Efter denna så satte jag igång med middagen, hade idag pepparbiff med ris och pepparsås. Såg mina serier idag när jag åt och sedan en film som jag redan hade sett. Men jag satt och blängde ändå hela, ja jag snabbspolade med lite. Så mer? En kass dag idag skulle ha legat längre idag innan jag gick upp. Så mer? Jo det är lördag och det är lotto igen så ni får veta på twitter om det gav nått, eller så imonn efter jag har kollat mailen om det gav lite. Eller tills måndag om det inte gav nått, då på bloggen. Så mer? Skulle ha spelat in en film idag men glömde ställa in boxen. Men det kommer mer chanser så det är lugnt. Nä nog för idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja seg stretch idag men det brukar det vara på lördagar. Hade inte stor lust idag seg som jag var, men kom igång tillslut ändå.

ROMAN: Ja idag var det segt som fan att skriva och fick knappt nått gjort idag heller. Men det tar jag igen tills imonn. Satte mig till sju tiden och läste ur det mörka tornet ett par kapitel med.

Ja lotto så jag räknar med era tummar idag, spana in på twitter vad det gav idag. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: