tisdag 1 maj 2012

Tisdag 1/5-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, skulle ha somnat till ett tiden men min granne fick för sig att gå ett tag. Så jag låg och lyssnade på honom ett tag innan har tillslut gav upp och jag somnade. Lite efter ett tiden tror jag såg inte på klockan då. Så sedan sov jag fram till sex tiden då jag var uppe på toan men låg kvar efter detta och somnade i korta stycken fram till elva tiden. Rätt kass sömn idag men ändå en rätt bra dag idag. Så fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde idag fram till två tiden då jag fick i mig en mjukis och stack sedan ut och handlade. Fick med mig lite tomat idag som såg riktigt bra ut och lite till. Sedan hem och till fyra tiden så gick jag igång med middagen, hade idag kotletter med pommes. Jo på tal om mat så köpte jag idag torskrygg filéer fick en lapp om detta det var just det som morsan bjöd på när jag var hos dem. Så det köpte jag för 49,90 för tre stycken skall ta och göra det en dag men jag måste ringa till morsan och höra hur hon gjorde toppingen. Så mer jo till maten såg jag på teven med men inte nått jag hade spelat in glömde nog det idag. Jag såg lite family guy och så lite till. Sedan fick jag i mig lunch med och såg då lite teve med. Men mest slö tittade gjorde jag, så mer än detta då? Jo efter lunchen så satte jag mig att läsa lite lilla stjärna har kommit en bit nu. Så mer? Imonn så skall jag till läkaren och så efter det till klippningen sedan till apoteket om jag har råd att köpa vill säga jag skall ha lite men har slut på omega3 och vitaminer men det får vara har inte råd till det nu och sist till ICA för lite mat. Så vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå vägen. Mer då? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer.

TRÄNING: Ja får nog ligga lågt med språng ett tag till tills yrseln släpper. Känner av det ännu så kommer inte springa på ett par veckor till. Men lägger det sig inte så skall jag slå en signal om det så kanske jag kan ta mig till sjukgymnast.

ROMAN: Ja kass natt och morgon med en bra dag idag, fick mina en och en halv timme idag och jag är nöjd med det jag gjorde. Och då var detta ändå en dag efter träningen brukar vara rätt kassa dom. Men jag körde på idag och fick bra gjort idag.

Jaha inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: