fredag 4 maj 2012

Fredag 4/5-2012 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till ett eller lite efter men sov sedan inte längre än till sex. Låg sedan vaken och somnade korta stunder fram till tio. Skulle då slå igång datorn men den ville inte idag så det tog tid att få igång den. Sedan så fick jag i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 gick igång till tolv. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite köpte med mig lite av varje och sedan hem igen. Jag fick steka kycklingen idag till träningsmaten, ja lunchen iallafall annars har jag annat till middag. Så efter detta så gick jag igång med maten, hade idag karréer med klyft. Och såg nya serier idag har kommit igång igen nu, men texten föll bort ett bra tag idag så jag hängde inte riktig med. Det är för att det är dialekt och då pratar inte så tydligt så jag snappade inte upp allt idag. Så gick datorn med på skann så den låter som en köttkvarn den gamla. Fick fel idag med så jag fick ta om igen men då gick det bra. Så skulle jag ladda in nytt på robofrom idag men det ville sig inte heller, men tillslut så gick det in. Så efter middagen så skulle jag köra igång med lunchen men var sen idag så jag hoppade den idag. Till sju tiden så satte jag mig att läsa på lilla stjärna ett par kapitel har kommit till den andra fickan. Det är nog mitt i nu tror jag, får vi se vad det är med henne då. Så mer? Jo jag vann inte nått heller i onsdags såg det igår och nä som vanligt var det inget alls. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mer så vi ses då.

TRÄNING: Ja vad skall jag säga idag då om detta, jo jag skall inte springa nästa vecka heller men sedan så skall jag försöka igen. Då skall nog yrseln vara borta och så får vi se om benet håller. Fan vet vad jag gör annars har inte råd att göra nått åt det heller så. Vi hoppas att det inte kommer tillbaka igen, tummarna för det.

ROMAN: Ja det är bra att läsa har inte gjort det på länge innan men nu så. Fick mina en och en halv timme idag. Och det gick bra detta till trotts att det är dagen efter träningen. Så det ser bra ut för framtiden, vi får se hur det går när det är klart.

Japp inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: