onsdag 23 maj 2012

Onsdag 23/5-2012 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja, och jag somnade till ett tiden men vaknade som vanligt till sex. Trodde idag med att klockan var runt elva men inte heller, kan vara för att det är ljust som klockan elva när jag vaknar. Så efter detta så låg jag idag kvar ända till elva innan jag gick upp. Men jag sover bara i halvtimmar så halv sju åtta halv nio och så vidare fram till elva. Då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten, efter detta så gick jag igång med romanen. Körde idag fram till halv två och då fick jag dra till Hisingen. Mitt klockarmband gick av igår så jag fick köpa nytt idag, kunde jag ju haft de 130 som jag al ut till ingen nytta till detta idag. Men jag fick nytt och det gick på 148 och resan dit och hem. Så stoppade i ICA på vägen hem och köpte lite men jag fick ta ut 300 för att fylla på kortet och köpa armband. Så nu ligger jag redan 300 back denna månaden. Så sedan när jag kom hem så pillade jag med boxen lite fick för mig att jag inte hade sett nått men så var inte fallet. Det går inte att spela in program mer än två dagar innan, jävligt konstigt om jag då är borta en vecka så kan jag inte spela in mer än två dagar framåt. Jag vet inte med det måste gå på nått sätt annars är det en jävligt kass box. Så vi får se vad de säger om det idag tror jag får mail idag om detta. Om de inte säger att jag skall kontakta Samsung om det. På boxen innan kunde man spela in flera månader framåt måste gå på denna med, men jag har ingen aning om hur. Så detta pillade jag med idag när jag kom hem och sent kom jag igång med middagen. Hade idag köttbullar med pommes och ketchup. Såg mina serier idag och kom då på att jag inte skulle låsa inspelningen då måste jag lägga in kod för att se. Så sedan när jag åt lunch så såg jag wheeler dealers som vanligt. Så mer? Jo jag har störts av ett ljud inne i sovrummet ett tag men idag kom jag på att det kom från elementet. Det fick jag stänga av fram tills det blir kallt igen. Så mer? Varm idag var det och jag har mer besvär av detta igår än åren innan. Jag har kommit upp i åren och jag får gubbsvettningar, för jag svettas som bara den när jag kommer ut. Och det har blivit värre med åren detta hoppas det släpper snart för jag får i mig massor med vatten. Och sjuksköterskan sa att jag inte skall drick mer än 2 liter, men är det varmt så måste jag ha i mig minst två liter. Men man dricker väl mer på sommaren än vintern tror jag. Jo så hade jag lite på träningen med på detta med vatten. Nä nu är det nog för idag så hej.

TRÄNING: Ja jag har packat idag och är redo för träningen imonn. Men vatten ja kan säga att jag inte drack nått i måndags det var nog därför jag mådde dåligt efter träningen. Har samma problem varje år när det går från kallt till varmt, sedan igen när det går från varmt till kallt. Men då dricker jag för mycket istället.

ROMAN: Ja fick mina två sidor idag med det tog en och en halvtimme som vanligt det var tur att jag låg kvar får lite mer sömn även om det bara blir i halvtimmar så är det okey.

Lotto idag så jag kommer på twitter om det blev mycket eller så imonn om det inte blev nått. Nu är det inte mer än Tjingeling kvar. Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: