lördag 5 maj 2012

Lördag 5/5-2012 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja och jag trodde idag att jag hade sovit rätt bra men så var inte fallet. Vaknade ett antal gånger under natten men inte så många gånger så jag trodde att jag hade sovit bra inatt. Men när jag slog upp ögonen för sista gången till tio tiden så kände jag att så inte var fallet. Seg som fan var jag idag och kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och så skulle jag då gå igång med romanen. Men jag la mig igen och höll på så fram till ett tiden då jag tillslut satt mig men la av efter tio minuter. Så en jävligt kass dag idag. Efter detta har jag inte gjort nått på hela dan. Jo jag gick igång med storstretchen till halv fyra tiden. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera lite piggare då hoppas jag.

TRÄNING: Ja kass stretch idag med har inte haft så kass stretch på länge fick ont i ryggen med när jag gjorde en övning.

ROMAN: Ja fick en eller om det var två meningar idag gjorda sedan la jag ner. Imonn så är det novell som gäller för mig så vi hoppas på bättre sömn då.

Ja det är lotto med idag skulle sitta gott med en vinst när dagen har varit så kass. Så tummarna tack så får ni veta på twitter eller så imonn till bloggen. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar Ledsen

Inga kommentarer: