torsdag 24 maj 2012

Torsdag 24/5-2012 20:07

DAG: Jaha igår somnade jag inte som jag ville tog nog en timme mer eller kanske längre. Så sov jag fram till sex igen men somnade om och sov ända till halv elva. Men trodde jag var pigg men så var inte fallet när jag väl kom igång. Så fick i mig frukosten till tolv tiden och drog sedan igång med romanen vid halv ett tiden. Körde fram till två då det var lunch och så körde jag sedan till tre efter lunchen. Sedan så gjorde jag inte nått fram tills klockan slog fyra. Och jag drog till träningen, tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Idag smakade middagen gott. Så mer? Jo jag var trött efter jag hade ätit idag så jag la mig en halvtimme innan jag gick igång med romanen. Som jag sa så trodde jag att att jag var pigg idag men så var inte fallet. Så såg på family guy och sedan 2½. Och så drog jag ett mail till Samsung om boxen måste finnas ett sätt att spela in hoppas jag. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera. Jo jag vann inget på lotto igår heller, men det är ju samma som vanligt det.

TRÄNING: Ja idag var jag snabb och när jag sedan körde språng så fick jag ont i benet igen så jag fällde ner bandet och då gjorde det inte alls ont. Men jag fick inte upp pulsen alls idag, det är illa värre att springa uppåt än rakt. Så till nästa vecka skall jag gå i backe och sedan ta ner när jag springer och öka hastigheten kan nog ha 13-15 skulle jag tro. Men det är för att jag har uppförsbacke som jag får ont i benet, när jag springer det är illa tungt uppför. Men ökar jag hastigheten så skall jag nog få upp pulsen sedan hoppas jag.

ROMAN: Ja fick bara en och en halv timme idag men det gick bra ändå så. Får se hur det går tills imonn då efter träningen. Men jag skall ut till apoteket och så skall jag handla lite imonn.

Så ja det var nog inte mer för idag men jag kommer igen imonn med mera då. Så Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: