onsdag 30 maj 2012

Onsdag 30/5-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till två tiden igår och sov sedan fram till nio tiden. Men gick inte upp utan låg kvar fram till tolv tiden. Men fick då i mig frukosten och så drog jag till ICA för att handla. Köpte idag kött och sedan hem igen för att packa in det. Efter detta så fick jag sticka ner med förpackningarna till soporna tar en illa plats dessa förpackningar. Så efter detta så gjorde jag inte många knop tills det var dags för middag. Hade idag karréer med pommes och såg på min serie idag när jag åt. Sedan såg jag på wheeler dealers när jag åt lunch. Och så fick jag en triss lott idag från de som kollar teven. Vann 100 på den så jag skall imonn när jag sticker till sjukgymnasten lösa in den till två nya. Så ser vi om detta ger mer då. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn, jo det är lotto idag och eftersom jag redan har haft tur så kanske det smäller till igen. Vi håller tummarna för det idag jag litar på er.

TRÄNING: Ja jag har packat idag och är redo för träningen imonn. Skall imonn gå på plan bräda och se om det gör mindre ont. Annars så måste jag vila igen tills smärtan släpper igen. Så efter detta så vet jag inte vad jag skall göra sedan. Men kommer nog på nått sedan hoppas jag. Det känns i benet igen men jag vet inte hur mycket det kan vara att jag går på lutande band. Så jag skall testa det om det gör ont men då måste jag först få bort smärtan helt. Det kommer ta ett par veckor det, så får vi se sedan.

ROMAN: Ja imonn så blir det inget eftersom jag skall till sjukgymnasten till två. Så jag får ta lunch till 12:30 så jag får i mig det. Men till lördag så kör jag igen.

Lotto har redan idag haft tur och lite till ligger inte så långt borta nu, så tummarna tack. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: