lördag 12 maj 2012

Lördag 12/5-2012 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade inte som jag ville igår utan till två tiden. Men sov sedan rätt bra efter detta fram till tio, dock så vaknade jag där emellan med så inte i sträck. Så kom ur sängen till elva tiden då jag fick i mig frukosten  och sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag gick igång med träningsmaten. Idag så körde jag kyckling med sås blir till pasta det med extra chili och chili peppar också. Så efter detta och då var klockan till två tiden så skulle jag gå igång med storstretchen men kom inte igång förrän till halv fyra.Så efter detta så var det middag jag åt idag korv och mos gott mos. Såg på min serie idag när jag åt med men idag valde min box att inte vara med. Det stod filen är korrupt och sedan så la hela boxen ner men jag fick se tillslut ändå. Men jag fick starta om boxen tre fyra gånger, fan vet om det är fel på den nu. Trodde också att alla filmer försvann men så var inte fallet. Som tur var men vi får se om det återkommer då måste jag köpa ny box. Vi hoppas att det är tillfälligt som det är fel. Så mer? Jo sedan såg jag på en film för att se om samma fel skulle uppstå på den men det gjorde det inte. Det kan vara att filen var fel på så att detta fel uppstod. Vi får se vad som händer med detta. Så mer? Jo jag satte mig och läste lite vid sju tiden ut lilla stjärna ett par kapitel blev det idag med. Så mer? Jo jag uppdaterade mitt grafikkort idag från deras hemsida nu kan jag använda 3D om jag hade skärm för det men det finns på kortet. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer.

TRÄNING: Ja körde storstretch idag och det gick som vanligt segt men fick det ändå gjort. Jag tror det har släppt i ryggen iallafall så är det inte mycket kvar nu.

ROMAN: Ja kom igång idag även om det tog ett tag idag, fick komma på helt nya historier idag hade inget på denna huvudperson alls men det kom jag på idag. Så en bra dag idag.

Ja det är lotto så jag räknar med era tummar idag så får ni veta på twitter om det gav nått annars tills måndag på bloggen. Om det inte gav lite för då blir det tills söndag på twitter. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: