lördag 26 maj 2012

Lördag 26/5-2012 20:10

DAG: Jaha som vanligt då natt igen och kanske kväll jag somnade inte som jag ville igår utan till två tiden. Sov sedan fram till fem sex sju och till sist till åtta. Efter detta blev det inte mer sömn för mig, fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde idag fram till två tiden innan jag gav upp för idag. Sedan till kvart i fyra tiden så gick jag igång med storstretchen. Körde den sedan var det middag hade idag kotletter med klyft och pepparsås. Såg på min serie idag och sedan på en film jag spelade in igår. Så det var den första filmen jag spelade in och sparade sedan på boxen. Så jo igår fick jag ett mail om boxen det går att spela in framåt i tiden. Jag drog ett mail till comhem om det med om de nu är intresserade. De sa att det inte gick och det står inte i bruksanvisningen heller, men nu vet de. Så mer? Jo det är lotto idag och jag räknar med era tummar så får ni veta på twitter om det gav nått. Om det gav lite så blir det imonn på twitter och om det inte gav nått så blir det till måndag på bloggen. Satt efter sju och läste lite ur lilla stjärna ett par kapitel blev det. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja idag fick jag min sega storstretch igen men det går lite bättre när det är varmt har nu 26,8 grader här inne så det är rätt varmt här.

ROMAN: Ja körde sista rundan idag och skall tills måndag skriva ner det. Sedan blir det inte förrän till lördag igen. Det är klippning mat och mat och sjukgymnast och tvätt. Sedan är det lördag och jag skall då köra igen.

Jaha inte mer att säga idag än TjingelingSkrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: