tisdag 29 maj 2012

Tisdag 29/5-2012 20:08

DAG: Jaha låg och filosoferade på sängen så jag glömde tiden idag men till natt igen då ja. Igår när jag la mig så susade det i örat och detta tilltog med tiden så när jag väl tog av lurarna så dånade det. Men ändå så lyckades jag somna tillslut runt tre tiden. Sedan till 06:45 gick klockan igång och jag flög upp, seg som fan idag. Så till sju så satte jag igång att ringa och kom tillslut fram och fick telefon tid till halv nio tiden. Så fick en tid till halv tio och la mig i sängen lite rätt att jag skulle somna igen men lyckades inte med detta som tur var. Så till nio tiden så stack jag till läkarcentralen och kom in till läkaren. Som spanade lite och så fick jag sköljning och det fick rent men jag fick vatten i andra örat. Det är inte borta ännu men jag hoppas att det försvinner tills imonn. Så på vägen hem så stannade jag till hos frisören men hon hade inte tid så jag fick komma till halv ett. La mig i sängen igen och hoppades att jag inte skulle somna och gjorde inte detta heller. Men till kvart över så drog jag till frisören och klippte mig hade idag tur för en tjej innan sa att jag kunde gå före så jag gjord det. Efter detta så stack jag till ICA för att handla och fick med mig allt, nä inte allt jag glömde hamburgare. Men jag la mig på sängen då var klockan halv två eller kvart över ett nått sånt. Så till två tiden så stack jag och handlade det jag hade glömt sedan hem igen. Och till halv fyra tiden så gick jag igång med middagen, hade idag hamburgare och klyft och pommes. Fick ta bägge för jag hade inte så mycket klyft idag. Såg min serie och sedan på wheeler dealers när jag åt lunch. Så en jävligt trött dag idag men ändå okey. Imonn så är det kött som jag skall köpa sedan skall jag inte göra mer denna dag.

TRÄNING: Ja har ont i benet igen vet i fan vad jag skall göra åt det. Men skall testa igen till torsdag och springa så får vi se.

ROMAN: Jo skall inleda med att säga att jag gömde novellen i söndags men tar igen det till denna söndag. Mer på denna punkt blir det till lördag.

Jaha inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: