måndag 21 maj 2012

Måndag 21/5-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, jag trodde att jag sov bra inatt men så var nog inte fallet. Jag tror jag somnade till tolv tiden och sedan så sov jag fram till tio låg sedan till elva innan jag gick upp. Men jag tror inte jag sov så bra inatt ändå efter träningen. Så kom igång med romanen till tolv tiden och sedan uppehåll till ett för lunch. Så efter lunchen så gick jag igång igen fram till tre. Sedan så såg jag på vädret och det var varmt så jag tänkte ta shorts men så mulnade det på så jag skippade det idag. Till fyra så drog jag till träningen men innan dess fick jag ett sms om boxen. Så kom hem och stretchade och så middag på det men inte fick jag inte ner knappt nått. Men det var för gymmet idag mer om detta nedan. Såg family guy och så 2½ sedan stack jag till posten för att hämta boxen i häll regnet. Men det tog inte i så mycket när jag gick innan så vräkte det ner. Så jag skall nu sätta in den efter bloggen hoppas jag. Så inte mer idag kommer igen imonn. Jo lite på lotto igår mer info på twitter.

TRÄNING: Ja idag gick det bra även om det var illa varmt idag. Men när jag sprang så fick jag andnöd så jag tog bara 2 språng och en gång så 2 språng och en gång och en språng och 2 gång och så en språng. Kan var för att det var så pass varmt idag för jag har känt av det efter också. Jag var helt slut när jag kom tillbaks från att hämta boxen. Skall nog köra lite lugnare till torsdag, men en språng och en gång och så vidare. Så fick jag skavsår med på hälen så jag måste iväg imonn och köpa plåster, så jag kan köra till torsdag.

ROMAN: Ja var lite seg idag på att komma igång men när jag väl kom igång så gick det bra idag. Jag kanske lite sov så bra natt ändå som jag trodde.

Japp inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: