söndag 27 maj 2012

Söndag 27/5-2012 20:17

DAG: Jaha sen idag men jag fick samtal just så kunde inte förrän nu. Natt då igen och somnade till två tiden igår och sov sedan så där under natten. Kom ur sängen till elva tiden men jag var rätt seg idag, fick i mig frukosten och så drog jag igång med dammsugningen. Så efter detta så var det hemsidan idag hade som vanligt inte MixMegapol uppdaterat. Så det ger 172 173 på spotify sidan och 204 205 på startsidan. La upp på twitter och facebook med idag. Efter detta så skulle jag då få ut lite skit ur mitt öra så jag hällde på med medel och tänkte detta kommer gå bra. Men inte heller det slog lock för örat och jag fyllde på igen men inte då heller fick jag loss det. Så jag är döv på vänster örat nu men jag skall fylla på igen och ha det över natten. Så hoppas jag att det släpper tills imonn, det måste det göra för jag har inte råd att gå till läkaren med det. Så vi håller tummarna för att det släpper imonn. Så mer då jo ringde till morsan idag på morsdag och grattade. Mer då? Det är jobbigt att var döv på ena örat känns inte alls bra. Så sedan fick jag i mig lite lunch idag med och såg på Discovery när jag åt. Så mer? Jo kanske har jag vunnit lite idag med men jag fick inget samtal så ingen storvinst men kanske lite. Ni får spana på twitter om det gav nått.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Får vi se hur sprången går imonn då när jag skall fälla ner.

ROMAN: Jaha imonn så skall jag då skriva ner det jag har skrivit till datorn. Sedan tar det ändå till lördag igen innan jag kör igen på denna punkt.

Jaha det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: