torsdag 10 maj 2012

Torsdag 10/5-2012 20:10

DAG: Jaha lite sen idag är jag men spanade in lite på internet idag innan jag kom igång. Så natten då ja, somnade inte som jag ville igår utan till tolv eller efter detta. Sov sedan fram till sex varför jag skall vakna till sex vet jag ej men så är det. Så efter detta så somnade jag in och vaknade ett par gånger till innan jag till elva gick upp och fick i mig frukosten. Så sedan gick jag loss på romanen, körde fram till ett tiden då jag tog paus för lunch. Till två gick jag igång igen och körde idag fram till tre innan jag la ner, nej jag la ner redan till halv tre idag för jag blev klar med denna karaktären idag. Så sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. Då drog jag till träningen, tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera ses då. Kort blogg idag.

TRÄNING: Ja jag fruktade att ryggen skulle göra ont idag men inte heller. Jag tror att det är nacken som gör ont inte ryggen men det känns när jag böjer fram huvudet åt höger eller vänster inte annars. Kan också vara detta som gjorde att jag hade yrsel såg jag på 1177. Så jag måste ha gjort något med nacken när jag hade spänt upp ryggmusklerna. Men det kändes inte alls idag så vi hoppas att det går bort så småningom. Så är det armbågen med skall ta en dag och ringa till sjukgymnasten läste om det idag på 1177 och det är inget att göra åt det tror jag. Men frågan är om det går bort någon gång, eller om jag får ha det hela livet eller? Skall ta och slå en signal en dag om detta, för om det tillslut går bort så kan jag spela trummor ändå. Skall ta en dag och höra mig för om detta.

ROMAN: Ja idag så blev jag klar med en av karaktärerna skall till lördag gå på den andre. Dock måste jag finjustera lite sedan men det ser rätt bra ut nu. Skall gå på Roger till lördag så jag måste komma på mer om honom för att få till det. Vi får se hur det går till lördag.

Ja inte mer att säga idag så jag säger bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: