onsdag 16 maj 2012

Onsdag 16/5-2012 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till ett tiden men sov sedan så där fram till elva tiden. Då det ringde och jag flög upp och svarade det var sjukgymnasten som sa att det går nog att ordna, kanske. Så jag tänkte då beställer jag tid men inte heller, man måste upp till åtta. Så till fredag skall jag göra detta och hoppas på få en tid, men resten av dagen går nog åt skogen. Så efter detta så gick jag igång med romanen, körde denna fram till halv två. Då jag inte hade nått att göra idag så jag slappade fram till halv fyra tiden och gick igång med middagen. Så hade idag kotletter med ris och skulle då se min serie idag men inte heller. Inget hade spelats in så den missade jag och kommer nog göra tills jag får ny box. Kan ju hoppas den kommer tills imonn men tror inte det. Så sedan till sex tiden så fick jag i mig lunchen med och tog fram träningsmaten tills imonn. Såg på wheeler dealers när jag åt den. Så mer? Nä inte mer att säga idag så jag säger hej för idag. Nä det är lotto idag så jag räknar med era tummar idag så får ni veta på twitter hur mycket det blev. Om inte nått så imonn till bloggen.

TRÄNING: Ja imonn så skall jag dra redan till tolv så jag har satt klockan till elva och packat väskan. Så kommer jag hem till tre tiden och sedan får jag middagen i mig.

ROMAN: Ja det gick bra idag även om jag fick fiska info på internet idag innan jag kunde gå igång. Så faller morgondagen bort eftersom jag skall gå tidigt på gymmet. Och kanske fredag med men vi får se hur det går.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: