måndag 7 maj 2012

Måndag 7/5-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag ville igår runt elva tiden och sov sedan fram till sex. Men somnade igen fram till nio sedan tio efter detta så låg jag vaken fram till elva tiden då jag gick upp och fick i mig frukosten. Kom igång med romanen till tolv tiden och körde den fram till ett då jag tog paus och fick i mig lite lunch. Efter detta så gick jag igång igen med romanen till två tiden och la ner för dagen till tre tiden. Efter detta så gjorde jag inte nått fram tills det var dags att dra till träningen. Jo jag tog ett par Alvedon till tolv sedan igen till sex ja 18:00 och sedan igen till tolv 00:00 så skall jag göra samma imonn så hoppas jag att det släpper sedan. Så drog till träningen och körde sedan hem och stretchade och så middag på det. Det var inget vidare gott idag men det gick ner ändå, men jag kommer inte ta detta igen på ett tag. Blir annat till nästa vecka igen får se vad det blir då men pasta kommer det nog bli. Så sedan såg jag family guy och lite på 2½ innan jag la ner för dagen. Och nej jag vann inte nått igår heller på lotto men till denna veckan så kommer det smälla till eller hur? Mer då? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag trotts att jag hade lite ont i ryggen. Men jag tog Alvedon idag istället för Ipren tror att den tar bättre än Ipren. Sedan när jag stretchade så gjorde jag armhävningarna som inget hade hänt. Men lite ont har jag ändå vi får se om det går bort tills torsdag. Så får jag se om jag gör alla övningar då eller inte.

ROMAN: Ja lite trögt idag men jag fick mina två timmar iallafall idag så jag är nöjd. Imonn så skall jag till läkarcentralen så det blir inget imonn.

Ja jag tror att jag skall testa lite på Nintendo imonn om jag hinner med kan ju inte nu på söndagar eftersom jag kör novell. Ja inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: