söndag 6 maj 2012

Söndag 6/5-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag ville igår runt ett tiden och sov sedan fram till nått. Jag vaknade ett antal gånger under natten men sov rätt bra inatt. Till tolv tiden så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Sedan efter detta så gick jag igång med dammsugningen. Efter denna så körde jag igång med hemsidan, idag hade MixMegapol inte uppdaterat som vanligt men det gav 166 167 på spotify sidan och 198 199 på startsidan. Snart uppe i min 200 uppdatering sedan 2010. Så uppdaterade jag på twitter och facebook med idag. Så efter detta så gick jag igång med novellen en stund tog nog en och en halv timme idag. Sedan var det middag som gällde för mig, hade idag kotletter med klyft. Såg inte på nått idag utan slö tittade bara idag. Jo jag fick ta en tablett i morse när jag hade fått i mig frukosten. Mer om detta nedan på träning. Så mer? Jo sedan såg jag pumpa tävlingen på Discovery när jag åt lunch. Jo jag fick i mig en mjukis idag just innan jag gick igång med lunchen med. Så mer? Jo jag sa igår att ni skulle få reda på lotto idag men det blir imonn om jag inte vann då blir det på twitter istället. Så satte jag mig att läsa lite ur lilla stjärna runt sju tiden med ett par kapitel blev det. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja inte nog med att jag hade kass stretch igår jag skadade ryggen med. Skulle rätta till ställningen när jag gjorde armhävningar och då small det till i ryggen. Som om jag hade fått ström i den hela övre delen av ryggen. Och jag hade ont igår när jag la mig men somnade ändå igår. Men i morse så fick jag ta en tablett skall ta en till när jag lägger mig så hoppas jag att det är över. Annars så får jag lägga ner ryggen till torsdag men jag hoppas att det släpper tills dess.

NOVELL: Ja kom igång efter allt idag men det går trögt att skriva men två sidor blev det ändå och jag är nöjd med detta idag. Bör få ihop till en novell innan den skall lämnas in men vi får se hur den blir. Har lite svårt att fokusera efter allt jag gör idag.

ROMAN: Ja är redo för detta imonn så vi hoppas på bra sömn bara så skall det nog gå bra.

Ja inte mer att säga idag så jag säger bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: