fredag 25 maj 2012

Fredag 25/5-2012 20:12

DAG: Jaha sen idag men jag spanade på internet så jag gömde tiden idag. Men till natt som vanligt somnade till ett två tiden minns inte när och sov sedan fram till sju idag inte sex som innan men somnade sedan om fram till elva tiden. Fick i mig frukosten och så drog jag sedan ner med tvätten, jag glömde det igår men jag har tvättat idag. Så sedan upp igen och betalade räkningarna och fick rätt bra över denna månaden. Så sedan till kvart i ett så stack jag ner och hängde upp den. Efter detta så stacka jag till apoteket och fick mina tabletter sedan till ICA. Tog ut 2000 för maten till tisdag och sedan onsdag med. Så sedan bar det av hemåt fick med mig lite öl hem idag kände för nått men fick ont i nacken av det. Tror att jag slappar av lite när jag dricker öl så då får jag ont  i nacken av det. Har haft ont i nacken i många år nu men det kommer inte mer än varannan eller var tredje månad att jag får ont. Så sedan så drog jag igång ungen och till kvart i fyra så stack jag ner och fick upp tvätten. Sedan var det middag för mig idag hade jag karréer och klyft. Såg på min serie idag när jag åt middagen sedan igen men då på wheeler dealers när jag åt lunch. Så imonn är det lotto och då kommer det smälla till det känner jag på mig. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja kollade idag på löplabbet såg hur det gick till att få skor det var därför jag var sen idag. Men jag hoppas att jag kan springa ändå nu när jag har fällt ner bandet. Vi får se hur det går till måndag.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen då. Satte mig efter sju och läste ett par kapitel ur lilla stjärna idag igen.

Så nu är det nog för idag så jag säger som jag brukar göra vid denna tid och plats. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: