fredag 18 maj 2012

Fredag 18/5-2012 20:04

DAG: Ja jag sa igår att det kanske skulle gå åt skogen med dagen och det gjorde det med. Somnade till ett tiden men sov sedan bara fram till fem sedan sex och så halv sju. Efter detta var det slut på sömnen kom ur sängen till halv sju tiden och ringde till sjukgymnasten och fick tid till en torsdag klockan två. Men det fanns inga andra tider så jag tog den ändå. Så sedan fick i mig frukosten sedan la jag mig lite till men kunde inte somna. Och det gick inte att skriva idag hade inte koncentration för det idag. Så hela dagen gick till spillo fick inget alls gjort idag. Men till ett tiden så ringde jag till morsan och fick receptet på torskryggen. Skall göra detta till söndag tänkte jag. Sedan så stack jag till ICA för att handla lite fick ta en 100 från virusskyddet för att handla. Fick ju lite knas på pengar denna månaden efter jävla autogiro. Så men jag fick det jag skulle och sedan hem igen. Så mer? Ja har inte gjort så mycket mer idag såg på teven när jag åt middag men inget inspelat så missade alla mina serier denna veckan och kommer nog göra så även till nästa. Boxen kommer nog inte förrän till onsdag torsdag skulle jag tro. Så sedan åt jag lunch och fick i mig kycklingen från i torsdags som jag då inte hann få i mig idag. Så mer? Nä inte mer idag jag hoppas det blir bättre dag imonn än idag så skall jag äntligen gå igång med romanen igen. Så ses igen imonn. Då är det lotto med så jag räknar med era tummar idag redan.

TRÄNING: Ja vi har storstretchen imonn då segt kommer det bli med men hoppas jag kommer igång tidigt imonn skall ut med soporna imonn. Ja det är kartong, plast och metall som måste iväg. Sedan skall jag gå igång med storstretchen så får vi se vad som händer med armbågen tills den 31. Vi hoppas att det går att träna bort med det är inte säkert att det gör sa hon. Ni får mer uppdatering till den 31é.

ROMAN: Ja inget idag men tills imonn så tar jag igen det hoppas jag. Tänkte idag det går nog men nä det gick inte alls idag. Sedan nästa vecka är det lugnt med tvätt till fredag men veckan där på. Då är det måndag och lördag jag kan skriva bara. Det är klippning och mat två dagar sedan är det tvätt och sjukgymnast.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: