söndag 13 maj 2012

Söndag 13/5-2012 20:07

DAG: Ja som vanligt natt då ja, somnade till ett tiden men vaknade igen till fem sex sju och tillslut till åtta. Gick då upp och fick i mig frukosten sedan så gick jag igång med hemsidan. Idag hade MixMegapol inte uppdaterat som vanligt men 168 169 på spotify sidan och 200 201 på startsidan och jag är över 200 uppdateringar idag. Så efter detta så satte jag igång med novellen körde den idag och skrev två sidor. När detta var klart så dammsög jag. Efter detta så gick jag på spelet igen, spelade från ett tiden till tre tiden. Och kom en bra bit in i spelet idag så det gick bra. Så mer? En halv seg dag idag men fick allt gjort som jag skulle så okey då. Sedan till tre tiden så fick jag i mig en mjukis och till halv fyra gick jag igång med middagen. Så mer? Jo jag satt mig och åt lunch till sex tiden med och såg på på Discovery. Så mer? Jo jag behöver en ny säng men då måste jag få ihop cirka 3000 för att köpa en. Då är det med bil för att få hem den med. Men det kommer nog inte gå på mer än 2000 lite över. Så vi hoppas att det finns pengar i lotto idag. Ni får veta på twitter eller så imonn på bloggen om det inte gav nått.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag så jag är redo för träningen imonn. Skall då springa igen för första gången efter jag fick benhinneinflammation får se hur det går då. Sedan är inte yrseln helt över ännu vi får se hur det går imonn.

NOVELL: Ja tidig start idag så jag hann med allt idag även om jag inte sov så bra. Fick ur mig två sidor idag så jag är nöjd med det idag.

ROMAN: Ja skall köra igen imonn då så vi hoppas på bra sömn inatt så skall det nog gå bra.

Ja lite pengar på lotto tack så ses vi igen imonn. Säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: