måndag 30 april 2012

Måndag 30/4-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle till elva tiden sov sedan fram till halv sex då jag fick upp och kissa. Så jag tog provet och la sedan in det i kylen, men efter detta så sov jag bara små korta stunder. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Efter detta så stack jag till läkarcentralen och lämnade det sedan hem igen. Jag gjorde inte mer fram till ett då det var lunch. Men efter detta så gick jag igång med romanen, körde en timme idag bara. Så sedan så stack jag till träningen vid fyra tiden sedan hem och stretch och så middag på det. Smakade rätt bra idag det har jag inte haft på ett par år nu. Så såg på family guy och så lite på 2½. Och mer? Nä inte mer idag men jag sov kasst efter jag var uppe annars sov jag rätt bra fram tills jag gick upp, ja pissepausen alltså. Så mer? Nä inte mer idag jo jag vann inte nått igår på lotto men det är ju som det brukar vara så.

TRÄNING: Ja det tar lite längre tid att träna nu men det kan ha med yrseln att göra känner av det då och då även under träningen.

ROMAN: Ja det blev bara en timme idag men det gick bra idag, vi får se hur det går tills imonn. Vi hoppas på bra sömn som vanligt så får vi se.

Jaha inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: