lördag 14 april 2012

Lördag 14/4-2012 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag ville igår runt halv två tiden. Sov sedan rätt bra under natten fram till elva tiden då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Så efter detta så drog jag igång med romanen men kom inte igång med den innan halv ett. Körde denna fram till två tiden då jag stack till ICA för att handla lite. Gjorde slut på mina sista pengar som jag hade tagit ut men jag har nu 500 kvar som skall räcka till den 25è. Så när jag kom hem så tänkte jag gå igång med stretchen med en gång med dröjde med det fram till fyra. Stretchade och så middag på det, hade idag kotletter med klyft och kebabsås. Såg på min serie idag när jag åt den har kommit igång igen efter uppehåll. Så efter detta så satte jag mig att läsa lite ur lilla stjärna ett par kapitel och jag har mycket att göra på min innan den blir okey. Så efter detta så la jag mig på sängen och pillade lite med datorn men mest låg jag. En bra dag idag men lite slö har jag känt mig.

TRÄNING: Ja storstretch som vanligt idag och segt som vanligt med idag. Men jag gjorde alla armhävningarna idag så jag är nöjd.

ROMAN: Ja inte så många sidor kvar nu sedan är det ny omgång men jag har kommit på att det är mycket jag måste lägga till om det skall bli nått av den. Men jag hoppas jag kan detta sedan så vi får se hur det går med det.

Ja inte mer att orda idag så jag säger bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: