fredag 13 april 2012

Fredag 13/4-2012 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade någon gång till två tiden igår och sov sedan fram till sex tiden. Men lyckades somna om igen ett tag ja eller i korta stunder fram till elva tiden. Så låg jag fram till halv tolv innan jag gick upp. Men jag hann inte med frukosten innan jag fick sticka ner till tvättstugan. Men efter jag var nere så fick jag i mig frukosten och sedan till kvart i ett tiden så stack jag ner och hängde upp den. Sedan upp igen och gjorde inte mycket fram till tjugo över ett då jag stack till Lidl och köpte grönsaker sedan till ICA för resten. Så kom hem och gjorde inte mycket heller men jag fick igång ugnen innan jag till kvart i fyra tiden stack ner för att hämta upp tvätten igen. Och sedan så drog  jag in pommes i ugnen och fick igång stekpannan för köttet. Hade idag karréer med pommes och kebabsås, såg på min serie idag när jag åt och sedan lite wheeler dealers när jag åt lunch. Så mer? Jo det är uppdatering till live Essentials såg det nu skall uppdatera efter jag lagt upp detta. Jo så hade jag problem med nokia suite men jag ominstallerade den så fick jag den att fungera igen. Så mer? Jo idag efter lunch så gick jag igång med lilla stjärna läste ett par kapitel idag innan jag gick igång med bloggen. Så mer? Nä inte idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja vi hoppas att benet lägger sig tills nästa vecka då jag har tänkt att testa igen. Har legat mycket idag så inte belastat det mycket alls idag, så jag hoppas att det släpper.

ROMAN: Ja jag vet vad jag skall göra på min roman när jag går igång igen. Men kanske jag kan få till den tillslut ändå vi hoppas på det.

Ja inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: