måndag 2 april 2012

Måndag 2/4-2012 20:17

DAG: Jaha idag är jag sen men jag har problem med att datorn inte går ner i strömsparläge har pillat med detta läge nu men fick tillslut gå in på forumet och lägga in det där. Så dagen då eller natten till och börja med sov så där under natten vaknade tidigt av att något kom på posten. Sedan la jag mig igen fram till tio tiden kunde inte somna om igen. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen körde den idag fram till ett då det var lunch. Sedan igen fram till tre, då slog jag en signal och fick svar med en gång nästan. Så skall jag få ett samtal till nästa vecka igen. Så sedan så väntade jag bara på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen tränade sedan hem och stretchade och så middag på det. Såg på family guy och så lite på 2½ så sedan så har jag pillat med datorn men inte kunnat lösa det. Men jag drog ett inlägg på forum så jag hoppas jag kan få svar en dag. Men jag kan stänga av den om jag gör det för hand så jag för göra det nu så hoppas jag att jag kan lösa det sedan. Mer då? Nä inte mer idag jo jag har bara 700 kvar nu som skall räcka till den 25è så det blir hårt igen denna månaden och det är bara den 2é, suck.

TRÄNING: Jaha träningen gick bra idag och jag blev lite svettig av cykeln ändå så men rätt lugnt när jag inte springer. Jo så ändrade jag mina armhävningar med idag gick ända ner idag men orkade inte alla idag men det kommer hoppas jag. Jag gjorde de sista 10 på knäna.

ROMAN: Ja körde mina en och en halvtimme idag igen och fick rätt bra gjort men har lite svårt att fokusera igen. Men jag vaknade tidigt idag med så vi hoppas att det är det.

Det är bara att säga detta Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: