torsdag 19 april 2012

Torsdag 19/4-2012 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår runt elva tolv tiden. Sov sedan rätt bra inatt fram till elva tiden då jag fick i mig frukosten och så gick jag loss på romanen. Körde den fram till ett då jag tog paus för lunch och sedan igen fram till tre tiden. Så efter detta så gjorde jag inte mycket fram tills klockan slog fyra och jag stack till träningen. Så tränade sedan hem och så stretch på det. Sedan middag sista dagen för denna maten nu skall köra annat till lördag. Det har varit rätt bra med denna maten för jag kunde göra för två veckor i taget. Men nu blir det fiskpinnar och potatis blir det men kan bara göra för en vecka med detta. Så såg på family guy och så lite på 2½ sedan. En bra dag idag var rätt pigg idag när jag skrev och även på träningen. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto heller igår men till lördag så smäller det till eller hur? Japp mer då? Skickade ett mail idag till min kompis i Peru skall gå iväg tills fredag ett vykort. Så mer? Jo jag fick ny tid till läkaren med men det var på tvätt dag men jag tror jag hinner med det med, får gå ner tidigare och lägga in bara så skall det gå. Så mer? Nä inte mer idag säger hej för idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Ja idag var det nya tyngder och det kändes att det var nytt, så glömde jag två övningar idag med. Börjar nog bli lite gammal för jag glömmer mycket nu. Men det tar jag igen till nästa torsdag.

ROMAN: Ja idag gick jag igång med omgång nummer ? ja har inte koll på vilken det är men igång är jag. Skall köra huvudpersonerna nu och fylla ut deras historier och det gick väldigt bra idag fick nästan tre sidor skrivna idag. Men får se hur det går imonn när jag inte sover så bra. Men det kan bli en bok av det tillslut ändå vi får se.

Japp bara att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: