torsdag 26 april 2012

Torsdag 26/4-2012 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle trotts att jag hade sällskap och såg på teven igår. Men sov sedan så där under natten fram till tio tiden, men låg ända till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så skulle jag gå på romanen, men jag fick inget gjort idag innan lunch. Men efter lunch så körde jag en timme då kunde jag koncentrera mig. La ner till tre tiden idag och gjorde inte nått fram till fyra då jag stack till träningen. Tränade sedan hem och stretchade och så middag på det, kan säga att det inte alls smakade gott med fiskpinnar. Så jag får komma på något annat tills nästa vecka, skall bestämma mig imonn. Så mer? Ja inte mer idag rätt kass dag men fick ändå gjort lite på romanen så okey då. Och yrseln är inte borta ännu det är som jag sa bättre men inte över, vi hoppas det släpper snart helt.

TRÄNING: Ja körde idag men det tog tid idag igen måste vara dålig sömn som gör det eller så är det yrseln. Så hoppar språng nästa vecka med men sedan så skall jag gå på det igen hoppas jag.

ROMAN: Ja innan lunch så fick jag inte nått gjort men efter så kom jag igång. Nu är det paus imonn men till lördag så skall jag köra igen. Får vi se hur det går då om det är yrseln som gör att jag inte kan fokusera eller vad det nu är.

Lotto ja igår så fick jag svar på jokern men inte på lotto så vem vet kanske lite stålar idag då ni får veta på twitter eller om inget så imonn. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: