torsdag 5 april 2012

Torsdag 5/4-2012 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, rätt okey natt inatt somnade när jag skulle och sov sedan fram till nio. Men somnade om igen fram till elva tiden då jag kom upp och fick i mig frukosten. Sedan så satte jag igång med romanen körde mina två timmar idag. Efter detta så gjorde jag inte nått fram tills det var dags att dra till träningen. Jo jag vann inte nått igår heller på lotto ni är inget vidare på att hålla tummarna men till lördag så slår det till, eller hur. Så tränade sedan hem igen och stretchade så middag på det. Såg family guy och lite 2½ som vanligt efter träningen. Så mer? Jo idag är sista dagen för bloggen fram till söndag då jag kommer igen. Men om jag kommer ihåg så skall jag dra ett twitter om dagen fram tills dess. Så mer? Nä nog för idag kommer igen till söndag så vi hörs då. Ler Och

Glad Påsk!!! Till er alla från lilla mig… Kanin

TRÄNING: Ja körde på idag som vanligt men det var lite segt när jag skulle cykla idag av någon anledning. Men nu är det över tills nästa vecka, dock känner jag av benet så fan vet om det ger upp. Skall försöka vila det bättre till nästa vecka så kanske det slutar, vi hoppas på det.

ROMAN:  Ja körde mina två timmar idag igen och det gick bra men det är mycket att göra på den och jag vet inte om jag hinner med det tills i år eller om jag måste köra in på näsa år med. Men det får ta den tid det tar.

Så ja det är slut för idag och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar 

Inga kommentarer: