måndag 16 april 2012

Måndag 16/4-2012 20:01

DAG: Ja en jävligt kass dag idag men det börjar redan igår när jag skulle lägga mig. Tog den starka tabletten och la mig som jag brukar men kunde inte somna alls igår. Låg fram till sex tiden då lyckades jag somna ett par minuter och så höll det på fram till nio tiden. Då fick jag för mig att jag skulle lämna urinprov idag så jag drog på mig kläderna och skulle sticka med det. Men såg i almanackan att det var den 30é så jag drog av mig alla kläderna och la mig igen. Men efter detta så kunde jag inte somna om igen så jag låg till elva tiden då gick jag upp. Men jag visste att det var nått jag skulle göra idag men såg inte på denna dagen utan på den 30onde. Så jag satte i mig frukosten och sedan så drog jag igång med novellen som jag skulle ha gjort igår men glömde av för att boxen skulle krångla. Så satt fram till ett då jag tog lunch efter detta så la jag ner allt och la mig på sängen. Låg där tills halv fyra då jag plötsligt kommer på att jag skulle till läkaren idag, men det var då dags skulle ha varit där till ett. Så nu blir det inte 300 back utan 600 back jävligt bra när jag inte har pengar. Men jag skyller på natten som inte många minuter inatt så jag kom inte ihåg nått idag. Men jag stack till träningen och sedan hem stretch och glömmer sätt på igång vattnet till pastan. Men jag fyllde på med varmt vatten så kokade det rätt fort ändå. Så såg family guy och sedan 2½. Jävla kass dag idag har inte haft så kass dag på många år och varför jag inte somnade vet jag inte heller. Men vi hoppas på bättre dag imonn och att jag får ny tid till läkaren om ett tag. Suck och stön, men det blir nog bättre tills imonn hoppas jag.

TRÄNING: Ja jävligt jobbigt att träna idag var seg som fan men jag fick det gjort ändå tillslut. Men det tog emot hela tiden idag.

NOVELL: Ja glömde att jag skulle ha kört till söndag men körde lite idag. Men det blev inte mycket idag hade ingen lust alls idag. Men kommer igen till söndag med mera på denna punkt.

ROMAN: Ja fick inte nått gjort idag, och det brukar vara en bra dag när jag tränar för då sovet jag bättre. Får se hur det går tills imonn då, vi hoppas på sömn.

Ja en riktigt kass dag och natt så jag hoppas på bättre imonn. Men säger som jag brukar göra Tjingeling! Ledsen Ledsen Ledsen

Inga kommentarer: