onsdag 11 april 2012

Onsdag 11/4-2012 20:02

DAG: Japp och över till natten igen då som vanligt, inatt var det illa kasst. Jag somnade som jag skulle men fick ont i benet låg från fyra till sex med ont i benet. Så låg jag och sov och vaknade att jag hade ont i bröstet med men somnade igen och vaknade sedan igen med ont i bröstet. Men så vaknade jag en gång till och hade inte alls ont i bröstet. Jag drömde att jag sov och vaknade och hade ont två gånger innan jag tillslut vaknade på riktigt och hade inte alls ont. Skumt för jag fattade inte att jag sov men jag har haft ont hela natten nästan. Om det nu var benet så var det benhinneinflammationen som gjorde ont. Så en jävligt kass natt men fick lite mer sömn på morgonen så jag var rätt pigg när jag kom ur sängen. Så fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen klockan var då lite efter tolv. Så körde jag fram till halv två tiden då jag drog till ICA för att handla lite. Köpte för mina sista pengar nu idag men jag har 700 kvar om jag inte har räknat fel. Så sedan hem igen och drog igång med middagen som idag bestod av köttbullar och pommes och ketchup. Såg på mina serier idag när jag åt med en av dem tog en paus fram till den 30 då den går igång igen. Varför detta vet jag inte men så står det i tablån. Så mer? Jo jag fick i mig lite lunch med idag och såg på wheeler dealers undertiden jag åt. Efter detta så satte jag mig och läste det sista ur hypnotisören och nej man fick ingen förklaring på hur hon hade fått tag i bedövningsmedlet. Men man måste inte få reda på allt och det var bra skriven så okey. Nu skall jag gå över på John Ajvide Lindqvists Lilla stjärna eller om jag läser klart King men jag tror jag kör svenskt ett tag till så det blir nog John Ajvide. Har inte läst skräck på länge nu så. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan och är redo för träningen imonn. Så skall vi se om jag orkar med alla armhävningarna jag har fuskat lite på dem ett tag. Men så skärpte jag till mig men inte helt och hållet, så nu kör jag ända ner och det är tungt på de sista.

ROMAN: Ja idag så fick jag mina en och en halvtimme tillslut ändå, trodde inte det inatt när jag om och om igen vaknade. Har bara kommit till sidan 25 men det kommer nog inte ta så länge att skiva ner det. Sedan är det nästa omgång som gäller. Så får vi se om det blir nått av det tillslut ändå.

Jo så är det lotto idag med så jag räknar med era tummar idag så får ni veta hur mycket det blev på twitter eller om inget imonn på bloggen. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: