lördag 28 april 2012

Lördag 28/4-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle nja till två tiden inte riktigt som jag ville. Sov sedan så där under natten men många vak under morgonen. Så till tio tiden så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Så efter detta så skulle jag då gå igång med romanen. Kom igång till tolv tiden och körde fram till halv två tiden idag. Då drog jag till ICA för att handla lite hade inte pålägg och champinjoner till träningsmaten. Så när jag kom hem så gick jag igång med träningsmaten. Det var kyckling med grädde och champinjoner och chili. Så efter detta så tänkte jag gå igång med stretchen men fick samtal så den kom inte igång förrän till halv fyra. Efter detta så var det middag, hade idag kotletter med pasta. Såg på min serie idag med när jag åt. Så mer? Halv taskig dag idag efter halv taskig natt, men lite fick jag gjort iallafall.

TRÄNING: Ja som vanligt på lördagar så var det seg stretch men det gick.

ROMAN: Ja tog tid idag innan jag kom igång men fick mina en och en halvtimme idag tillslut ändå. Men jag fick göra lite koll idag innan jag kunde komma igång så det tog tid.

Nä nog för idag kommer igen imonn, men det är lotto idag så jag räknar med era tummar idag. Ni får veta på twitter hur mycket det blev. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: