onsdag 18 april 2012

Onsdag 18/4-2012 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade någon gång till ett halv två tiden igår. Sov sedan så där under natten men ändå rätt okey, kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen, ja idag skrev jag bara ut den och la den sedan på bordet i vardagsrummet. Så är den klar tills imonn då jag skall gå igång igen med den. Men mer om detta nedan på roman. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite. Sedan när jag kom hem så gjorde jag inte nått fram till två tiden då jag fick i mig en mjukis. Sedan så tänkte jag att jag skall se lite film idag när jag ändå inte har nått att göra. Så jag fick igång boxen och fick tillslut in en film som jag såg på. Den var väl inget att hänga i granen men gick ner. Så till halv fyra tiden så gick jag igång med middagen, hade idag kotletter med pommes. Hade tänkt annat med fick ta det idag orkade inte med mer idag. Så såg på mina serier idag men de hade flyttat en så den missade jag. Tycket det är kasst när de gör så skall den gå till åtta så skall den gå till åtta det skall de inte ändra. Men det gjorde de och jag missade den eftersom jag spelade in den så sket det sig. Så men hade ändå en serie att se idag som inte hade ändrat tid. Så sedan fick jag igår ett mail om sång kurs som går igång till den 30/6 två dagar. Förts tänkte jag nä men så tänkte jag sedan kanske inte den riktiga kursen kör sedan heller så jag tror jag skall anmäla mig ändå så om den inte går så kan jag ändå lära mig lite. Så jag skall se lite längre fram om jag kan få ihop stålarna till detta. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn. Jo det är ju lotto så jag räknar med era tummar idag så får ni veta på twitter hur mycket det blev.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Så hoppas vi på bra sömn med så skall det nog gå vägen.

ROMAN: Japp imonn så går jag igång igen då och jag har tänkt på det idag när jag inte gjorde så mycket jag måste lägga till story för huvudpersonerna den är tunn. Tänkte jag skulle köra bara en person i taget och lägga på den sedan tar jag den andra. Har gått på ena idag så jag skall köra igång med detta imonn.

Jaha inte mer att säga idag så jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: