söndag 8 april 2012

Söndag 8/4-2012 20:02

DAG: Jaha till natten då ja och en kass sådan igen andra dagen i rad. Men det brukar det bli så det är lugnt, men i morse så vaknade jag och tog mig in på toan. Jag fick överhettning och fick lägga mig igen elementet var på inne där jag sov så det var kokhett där inne. Och jag vaknade sedan till tolv tiden och fick i mig frukosten. Sedan fick jag lägga mig ett bra tag innan jag kunde åka så klockan var över ett innan jag stack. Så tänkte att lite värme är nog inte så dumt. Men när sedan solen stod på så blev det illa hett där inne. Så sedan var det arbete på spårvagnen så jag fick åka buss. Och när jag kom hem så stack jag med en gång till lidl men där fanns inte allt så jag fick ta mig ner till ICA med. Sedan hem och så skulle jag då gå igång med hemsidan men datorn ville inte fick blå skärm två gånger och då fattade jag att det var programmet som jag laddade in för ett tag sedan. Så jag tog bort detta och gick sedan igång då var klockan tre och till efter fyra så var jag klar idag. Så uppdateringar idag är 158 159 på spotify sidan och 189 190 på startsidan och har lagt upp det på twitter och facebook med. Så sedan så värmde jag kyckling och gjorde pommes nä jag tog klyft idag till detta. Och eftersom jag var sen så fick jag inte i mig mina tabletter i tid heller hoppas jag sover inatt. Så såg lite på en film när jag åt och efter detta så la jag mig på sängen fram tills nu. Nä jag har pillat lite med datorn med jag la in programmet igen men då rätt version så nu fungerar det igen. Det var det nya som gjorde att det blev fel, så jag laddade in det gamla nu. Så mer? Jo jag fick inget samtal i lördags så ingen storvinst men kanske lite ni får veta på twitter om det blev nått.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen. Men jag känner av benet idag igen så det är inte över. Måste vila detta ett tag till men fan vet om det släpper nu. Vi hoppas på det så kommer jag igen imonn.

ROMAN: Ja fick i mig lite av hypnotisören idag med innan jag kom igång med bloggen. Men imonn så kör jag igen som vanligt, vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå.

Ja inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: