måndag 9 april 2012

Måndag 9/4-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag ville igår men sov sedan bara till sex tiden. Men somnade om till sju åtta sedan nio och tillslut till halv tolv. Men jag pillade med datorn så jag var inte klar förrän till efter tolv mot ett. Så jag la ner romanen innan lunch idag och fick sedan i mig lunchen och gick där efter igång med romanen. Så körde den fram till tre tiden då jag la ner för dagen. Gjorde inte nått fram till fyra då jag drog men fick förhinder så jag kom iväg sent idag. Så tränade och så hem stretch och så middag på det. Såg på family guy och så lite på 2½. Så mer? Jo jag vann igår om inte såg det på twitter 19 spänn som jag sedan spelade upp på tia lotter och vann inte nått. Det är precis som vanligt på den fronten. Så mer? Kände mig jäktad igår när datorn inte ville vara med och sen blev jag med så kan hända att det var därför jag inte sov så bra inatt. Så mer? Om allt går som det skall så får jag ett samtal imonn vi får se. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn. Jo jag fixade till programmet som var fel på med hjälp av deras support så nu är det borta.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag men jag kommer nog inte kunna springa på många veckor det kändes i benet idag. Har illa svårt att sitta still så vet i fan hur det skall gå.

ROMAN: Ja sov länge idag så jag hann inte med någon roman innan lunch idag. Men jag fick en timme efter. Det är inte så långt kvar nu innan jag har gått igenom den tar nog bara ett par dagar till så. Men det är många omgångar kvar innan den är okey.

Japp dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: