söndag 15 april 2012

Söndag 15/4-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade någon gång till halv två tiden och sov sedan så där under natten. Hade rätt många vak men till elva tiden så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Så sedan skulle jag till tolv tiden gå igång med dammsugningen men då gick larmet igång. Det var brandlarmet i trappan så tillslut så drog jag ner för att stänga av det med det gick inte idag. Kom upp igen och tänkte då ringa till värden men så slog det av. En gång så kom det tillbaks men slog av nästan med en gång sedan igen. Så jag drog igång med dammsugningen efter detta så gick jag loss på hemsidan. Idag hade inte MixMegapol uppdaterat som vanligt de har jag lagt detta på is för ett tag men de andra hade gjort det. Så 160 161 på spotify sidan och 191 192 på startsidan. Har lagt ut på twitter och facebook men på den sista få fungerar det inte att ta in om man har Windows 7 och IE9 alla andra browsers fungerar men inte IE9. Så vill ni kolla in listan så får ni använda andra än IE9. Så efter detta så tänkte jag gå loss på en film men det ville inte boxen. Men jag felsökte och fick den tillslut att gå igång och såg en kass film och sedan så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg då en kass film med. Så inte mer om det men den var inget vidare. Så mer? Jo det var lotto igår och jag skall idag se om jag vann nått. Nu vann jag i onsdags så jag tror inte att jag får mer man kanske lite ni får veta på twitter om det blev nått. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera så vi ses då.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Så får vi se om tre veckor räcker med vila om jag kan gå igång med löpningen igen efter detta. Har känt lite i benet idag men det är ju en hel vecka kvar så jag hoppas att det släpper.

ROMAN: Ja tog även idag lite tid och läste lite ur lilla stjärna ett par kapitel. Men imonn så går jag loss igen, ni får veta mer imonn.

Ja inte mer att säga idag så jag säger bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: