tisdag 3 april 2012

Tisdag 3/4-2012 20:07

DAG: Ja som vanligt så kör vi gång med natten och en rätt kass sådan med vaknade till sex sju åtta nio och tillslut till tio. Och somnade gjorde jag till två tiden eller om det var tre. Så men jag kände mig rätt pigg när jag gick upp och fick i mig frukosten. Sedan till tolv så gick jag igång med romanen, körde inte idag så länge men fram till ett tiden. Sedan så drog jag ut och handlade lite ja det gick på 300 och över så inte så lite nu måste jag handla sparsamt fram över. Så sedan hem igen och glömde idag mjukisen men det tar jag imonn stället. Så sedan till tre tiden så drog jag igång med middagen, hade idag hamburgare med klyft. Och såg min serie idag med när jag åt sedan till lunchen så såg jag wheelers dealers som jag brukar nu för tiden. Jo idag innan jag gick igång med romanen så fixade jag datorn. Efter att jag felsökte så kom jag på att jag hade installerat ett nytt program när jag stängde av detta så somnade den idag. Jag fick ett forum ilägg till dem och så gick jag in på windows forumet och sa att jag hade hittat felet. Så lite felsökning så kom jag på det, det gäller att pilla med det så kommer det tillslut fram. Jag är nöjd med denna dag trotts att jag sov kasst och inte fick så mycket gjort idag. Jo så i söndags så gick jag över 800 i besökare med tror det var 811 har inte haft det innan så rekord notering för mig. Så mer? Jo V kommer till sexan igen den 13/4 (Fredag den 13è Huu) klockan 21:00 har följt den men såg den först på canal+ men då kom jag mitt i den så jag tänkte kör på 6an. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja vi hoppas att det släpper i smalbenet skall vila tre veckor så hoppas jag att det är över sen. Skulle nog ha ätit två tabletter men har inte råd att köpa detta så jag hoppas det räcker med en åt gången. Köpe ett paket på 40 om jag hade tagit två så blir det 42 tabletter så jag skall höja nu sista dagarna så jag tar alla.

ROMAN: Jaha fick ändå lite gjort idag kände mig rätt pigg idag när jag gick upp men sedan var det illa svårt att koncentrera mig så jag körd bara en timme idag. Men bättre än inget.

Ja imonn så är det lotto så jag räknar med era tummar redan idag, så får ni veta på twitter hur mycket det blev. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: