söndag 22 april 2012

Söndag 22/4-2012 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja eller kanske snarare kväll jag la mig till tio tiden som jag brukar men när jag la mig så snurrade hela rummet. Jag låg då kvar för jag tänkte det slutar men det gjorde det inte och jag började må illa med. Så till elva tiden så ringde jag 1177 och de sa det finns inget att göra åt. Men jag kunde ligga på högersidan så jag flyttade in mig till väggen så jag inte skulle kunna vända mig och la mig. Klockan tre eller fyra så somnade jag tillslut men sov sedan kasst fram till elva tiden. Men eftersom jag somnade sent så låg jag kvar till tolv innan jag gick upp. Så fick i mig frukosten och så gick jag på dammsugningen. Efter detta till ett tiden någon gång så satte jag mig för att köra hemsidan. Men till lite efter ett så dog modemet och när det starta igen så hade jag ingen mer uppkoppling jag slog en signal till Telia och de sa att det kommer ta till sex innan det är klart. Så jag gick igång med novellen ett tag men jag hade tappat farten efter allt strul så det blev inte mycket gjort idag. Sedan så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med klyft idag. Såg lite på teven med på lite av varje. Så yrseln har gått igång ett par gånger idag men inte så farligt så jag hoppas det släpper snart. Fick ett sms från min trumkompis han har spelning till den 27 det kostar bara 120 så jag får se om jag har råd att gå. Men då måste yrseln släppa med innan jag gör det. Så mer? Jo lotto jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite. Ni får veta på twitter om det blev nått annars tills imonn om det inte gav nått alls.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag men hur det går imonn vet jag inte. Känner av yrseln när jag ser mig i spegeln så hur det skall gå att träna vet jag inte med vi hoppas det går ändå.

NOVELL: Ja det gick inte som planerat idag så jag fick inte så mycket gjort idag men lite ändå. Fick upp stödord för novellen idag och skall till söndag köra igång på den. Men som jag sa gick det inte bra idag,  jag hoppas jag tar igen det till nästa söndag.

ROMAN: Ja vi hoppas på sömn inatt så skall jag nog kunna köra imonn igen då ja. Så hoppas jag med att yrseln lägger sig om ett par dagar.

Ja jag spanade lite på 1177 och det är karusell yrsel jag har vilket kan göra så man spyr om man inte passar sig. Så mer är inte att säga idag så jag säger bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: