lördag 21 april 2012

Lördag 21/4-2012 20:05

DAG: Jaha sov rätt bra inatt men hade som vanligt rätt många vak i morse. Och idag innan jag ens kom ur sängen så fick jag yrsel hela taket svängde ett tag. Jag tänkte vad är detta så men så gick det bort och jag kom upp och fick i mig frukosten och gick igång med romanen. Så körde idag fram till 13:30 men en gång när jag tog mig upp för att tänka lite så fick jag yrsel igen. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Jo jag fick i mig en mjukis idag innan jag stack med. Och så lagade jag träningsmaten med innan jag stack, har svårt att minnas idag. Så när jag sedan kom hem så skulle jag gå igång med storstretchen men just som jag skulle köra igång så fick jag yrsel igen. Jag stod då med huvudet ner och skulle stretcha ljumskarna jag fick komma ner på alla fyra och ändå hade jag svårt att behålla balansen. Så jag la ner stretchen idag har jag det imonn så måste jag ringa till läkarcentralen till måndag. Jag har ont i örat med men bara lite om det kan ha nått med det att göra. Jag var uppe på 1177 och läste lite och det är inte mycket att göra åt det stod det men har jag det till måndag så skall jag ringa dem. För får jag det när jag står upp eller går så kommer jag helt säkert slå i backen. Vi hoppas att det är borta tills imonn. Så jag gick igång med middagen istället då hade idag karréer med ris det var gott. Såg på min serie idag när jag åt med sedan lite till efter detta då på teven det var om Titanic som jag spanade in idag. Så men ibland känner jag av det även när jag sitter som nu känner mig lite yr nu med. Fan det nu kan vara men jag hoppas att det är borta tills imonn. Så mer? Ja det är lördag och det är lotto så tummarna tack så får ni veta på twitter hur mycket det gav idag. En bra dag idag om det inte vore för yrseln.

TRÄNING: Ja jag la ner stretchen idag men jag kunde inte hålla balansen ens när jag stod på alla fyra. Men jag tar igen det till måndag hoppas jag.

ROMAN: Ja det gick bra idag trotts yrseln och jag fick en sida skriven idag, vilket är helt okey eftersom jag fick göra lite research (detta ord fick jag slå upp med kunde inte stava till det) idag innan jag kunde skriva. Så en bra dag.

Så lotto ja tack men mer är det bara detta kvar. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: