tisdag 17 april 2012

Tisdag 17/4-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, och man kan då tänka sig att jag sov väldigt bra inatt efter kass natt igår men inte heller. Så fungerar det inte tyvärr. Men rätt bra ändå somnade till tre tiden och sov sedan rätt okey inte allt för många vak fram till elva tiden. Kom ur sängen fram till halt tolv tiden då jag fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde idag fram till två tiden då jag stack till ICA för att se om jag kunde få tag i lite tomat. Och idag hade de färska så jag tog men det gick på 40 spänn med. Jag fick slänga alla jag köpte innan de var övermogna och jävligt äckliga. Så det var inte mycket bättre på lidl än på ICA men om de inte har på ICA så kan jag se på lidl men jag kommer inte köpa om de inte är bra igen. Så sedan hem och ringde ett samtal till läkaren idag kom inte ihåg vad jag sa igår när jag ringde så jag slog ett samtal till idag. Hoppas hon inte är allt för ilsk på mig. Men det var en kass natt som gjorde det så men jag förlorar ändå 300 på det så. Så sedan hem och gick igång med middagen rätt tidigt idag hade karréer med klyft. Och såg inga serier alls idag den jag brukade se har slutat för nu, kanske för i år. Så såg på lite av varje idag när jag åt middag sedan igen på wheeler dealers när jag åt lunch. Så mer? En okey dag idag men då skulle jag bara skriva ner inte skriva till. Så mer? Nä inte mer idag jo min internet kompis fyller år till den 20é skall skicka ett mail om detta på morgonen till henne.

TRÄNING: Ja vi hoppas på bättre sömn till torsdag så skall jag nog klara den dagen med. Inte bra för jag höjde ju igår men det gick det med när jag la mig och vila innan jag gick igång igår.

ROMAN: Japp idag blev jag klar med denna omgång så tills imonn skall jag skriva ut och så till torsdag så går jag igång med nästa omgång.

Japp inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: